TS 8985 İş Yerleri – Yemek Fabrikaları ve Toplu Yemek Mutfakları – Genel Kurallar

Anasayfa » Hizmet » Hizmet Yeterlilik Belgesi » TS 8985 İş Yerleri – Yemek Fabrikaları ve Toplu Yemek Mutfakları – Genel Kurallar

Kapsam : Bu standard, yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfaklarının yapısal özellik, işletmecilik, çalışanlar ve teknik donanım ile ilgili genel kurallarını kapsar.

Kapsam (İng) : This standard includes general rules of structural qualifications; developing and presenting software; consulting, supporting, training services and personnel qualifications of catering- kitchen and food services

Diğer Hizmetlerimiz

CE Belgesi Nasıl Alınır
CE Belgesi Nasıl Alınır?

CE Belgesi Nasıl Alınır?   Yönetmeliğe Göre Yol Haritası     CE BELGESİ GÖZETİM İÇİN; ASANSÖR MONTAJI ; Firma tarafından montajı yapılmış, A3 kriterlerine uygun bir a...

Terazi Kalibrasyonu

Hassas terazi Analitik terazi...

Sıcaklık Kalibrasyonu

TERMOMETRE SICAKLIK NEM ÖLÇER GÖSTERGELİ SICAKLIK ÖLÇER CAM TERMOMETRE KÜL FIRINI ETÜV SOĞUK ODA İKLİMLENDİRME KABİNİ SU BANYOSU İNKÜBATÖR OTOKLAV SICAKLIK YAZICISI STABİLİZATÖR NE...

Sertlik Kalibrasyonu

BRİNEL HBWV 2.5 / 64.5 HBWV 2.5 / 187.5 HBWV 5 / 500 HBWV 5 / 750 HBWV 10 / 1000 HBWV 10 / 3000 WİCKERS HV 0.1 HV 0.2 HV 0.3 HV 0.5 HV1 HV2 HV5 HV10 HV30 ROCKWELL HRA HRB HRC PORTATİF SERTLİK ÖL...

Nem Kalibrasyonu

Nem Kabini Sıcaklık nem ölçer Nem terazisi Data logger...

Kütle Kalibrasyonu

E2 SINIFI F1 SINIFI F2 SINIFI M1 SINIFI M2 SINIFI M3 SINIFI BETON SANTRALİ DOĞRULAMA KÜTLELERİ KONSALİDASYON AĞIRLIKLARI ASKILI KÜTLE SETİ...