Yamaç asansörü adından da anlaşılacağı gibi yamaçlara çaprazlamasına doğru inip çıkan asansör türüdür. Bu asansör türü asansör teknolojisinin hepsini bir arada barındıran tam güvenlikli bir asansör türüdür. Eğimli arazilerde kullanılan bu asansör türü insanları toplu olarak taşıyabilmektedir.

Performanslı ve güvenlikli olan bu asansörler dışarıdan görüldükleri için tasarımı hoş ve modern bir yapıya sahiptir. Yamaç asansörleri diğer asansörler gibi yapım aşamasında önce projelendirilir. Yamaç asansörleri Asansör proje ve mühendislik firmaları tarafından asansör firmalarına projesi hazırlanarak verilir.

Yamaç asansörlerinin projesi asansör yönetmeliğine göre şekillendirilmelidir. Bu yönetmelikteki standartlar asansörleri daha güvenli hale getirdikleri için uyulması zorunludur. Belli kalite standartlarını geçmesi için ilgili yönetmeliğe uygun yamaç asansör projesi hazırlanmalıdır. Yamaç asansörleri projelendirildikten sonra asansör firmasına verilir.

Cemka asansör proje ve mühendislik firmamız yamaç asansör projesi konusunda asansör firmalarına yardımcı olmaktadır. Bünyemizdeki mühendisler yamaç asansörleri ve diğer tüm asansör türleri için asansör projesi hazırlamaktadır. Şimdiye kadarki yaptığımız tüm asansör projeleri hatasız bir şekilde onaylanmıştır.

İlgili Yazılar

Asansör Avan Proje Yenileme

Asansör avan proje yapıya kurularak asansörün kullanıma amacı, kapasitesi, hızı, kullanım şekli ve temel özelliklerinin belirlenmesini sağlayan projedir. Asansör proje mühendisleri tarafından hazırlanan avan proje temel özellikleri belirlendikten sonra elektrik ve makine projesi olmak üzerede ikiye ayrılmaktadır. Asansör temel...

Read More