Asansör CE belgesi, üretilmiş olan ürünün kalitesinin bir kanıtıdır. Asansör belgelendirme yönetmeliğinde, ilgili direktifi 2014/33/AB dir.

1 Eylül tarihinde yürürlüğe girecek ve zorunlu olarak CE belgesi alan her firmanın da uyması gerekecek yeni standardın adı ise EN 81-20 ve EN 81-50 dir. Bu bağlamda asansör firmalarının CE belgesi almak isteyen yani Avrupa’ya ihracat yapmak isteyen firmaların bu belgeyi alırken bu hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

CE belgesi kullanmayan asansör firmaları yapmış oldukları ürünlere kendi markalarını vuramazlar. Mevcut olan yasa ve yönetmeliklere göre de, CE belgesini asansör montajı yapan her firmanın kullanması zorunludur.

Firmamız Cemka, oluşturduğu profesyonel kadro ile ve sizlere sunacağı büyük bir kolaylıkla, CE belgesi işlemlerinizi rahatlıkla halletmektedir. CE belgesi almak isteyen her şirketin mutlaka başvurması gereken firmamız, oluşturduğu profesyonel mühendis kadrosuyla sizlere kesintisiz destek hizmeti sunmaktadır. CE belgesi temini için yalnızca Asansör firmalarına hizmet vermekteyiz.

İlgili Yazılar

Dişlili Asansör CE Belgesi

Dişlili asansörler, üzerindeki motora bağlı olan dişli kutusu bulunan asansör tipidir. Dişlili asansörler dişlisiz asansör hariç diğer asansörlere göre enerji verimliliği sağlar. Bu asansör tipi asansör yönetmeliğine göre imalatı ve montajı yapılarak kullanıma açılır. Asansör yönetmeliğinin amacı: asansörler ve...

Read More

Dişlisiz Asansör CE Belgesi

Dişlisiz asansör tipinin diğer asansörlere göre büyük avantajları vardır. Dişlisiz asansörler hız ve duraklardaki hassasiyeti sayesinde diğer sistemlere göre daha iyidir. Ayrıca dişlisiz asansördeki dişli sisteminin olmaması da bakım ve onarım hizmetlerini düşürmektedir. Dişlisiz asansörler her alanda enerji tasarrufu...

Read More